Надійна борона-мотика ЕКО-6

Номер оголошення 489541

Опис

Забезпечення правильної обробки грунту - основа майбутньої високої врожайності. Застосування борони-мотики ЕКО-6 здатне зробити кореневу систему рослин сильніше і витривалішими , що позитивно позначиться на рості і розвитку рослини. Борона агрегатується з трактором і при цьому здатна до ефективної обробки ґрунту навіть при високій швидкості його руху. Боронування відбувається в різні періоди росту рослин (як до, так і після появи сходів). При цьому виникає процес аерації, а верхні шари грунту розпушуються. Також знищуються небажані бур'яни. Використання борони-мотики ЕКО-6 також полегшується завдяки наявності високої рами для обробки грунту між рядами при вже розвинених стеблах рослин. Борона-мотика має просту конструкцію і легко ремонтується при необхідності. Надаємо гарантію і сервісну підтримку! Ціна 135000 грн

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Бізнес Маркет авто оголошення Дніпро (Дніпропетровськ) та Дніпропетровська область: Додати оголошення безкоштовно в Дніпрі (Дніпропетровську) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Бізнес Маркет авто оголошення Дніпро (Дніпропетровськ) та Дніпропетровська область: Додати оголошення безкоштовно в Дніпрі (Дніпропетровську)