Продаю оригінальні Автобаферы ТТС (Корея)
Продаю оригінальні Автобаферы ТТС (Корея)
Продаю оригінальні Автобаферы ТТС (Корея)
Продаю оригінальні Автобаферы ТТС (Корея)
Продаю оригінальні Автобаферы ТТС (Корея)
Продаю оригінальні Автобаферы ТТС (Корея)

Номер оголошення 135641

Опис

Отже, які ж переваги ви отримаєте, якщо зважитеся купити автобаферы TTC? Перш за все, збільшиться тривалість служби амортизаторів, як мінімум удвічі. Після установки бафера амортизатор буде з меншою амплітудою стискатися і розтискати, що, звичайно ж, позначиться на ступеня зносу. Однозначно підвищиться і безпека – ймовірність пошкодження амортизатора повністю виключається. Ще один плюс – пружини не будуть просідати так сильно, як раніше. Амортизуюча подушка буде тримати на собі вагу машини, не даючи пружині максимально стиснутися. Таким чином, навантаження на пружини, і їх знос істотно знизяться. Після покупки автобафера ви неодмінно помітите поліпшення керованості автомобіля. Бафер служить додатковою опорою для пружини, а значить, кузов буде значно менше кренитися і розгойдуватися під час руху. Управління стане комфортніше, а поведінка машини на дорозі – більш передбачувані. Також амортизуюча подушка буде згладжувати роботу підвіски, беручи на себе всі удари, викликані нерівністю дороги. І ще один плюс від установки проставки на ваш автомобіль: збільшення кліренсу на півтора-два сантиметри. В окремих випадках дорожній просвіт може зрости навіть на три сантиметри. Відбувається це із-за того, що пружина не може стискатися так сильно, як раніше.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Бізнес Маркет авто оголошення Дніпро (Дніпропетровськ) та Дніпропетровська область: Додати оголошення безкоштовно в Дніпрі (Дніпропетровську) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Бізнес Маркет авто оголошення Дніпро (Дніпропетровськ) та Дніпропетровська область: Додати оголошення безкоштовно в Дніпрі (Дніпропетровську)